Home > Exhibition > Content

Madain, en pioner inden for fremstillingen af high-end automationsudstyr

Aug 24, 2017

 Som et LED emballage enterprise relaterede produkter Madain, har sin high-end automation udstyr produktion gjort et meget godt resultat! Alt dette er uløseligt forbundet med virksomhedens filosofi: altid overholde tænkning, handling, nå, win-vandt for Enterprise udviklingskoncept.

"I begyndelsen af virksomheden, vi fandt at LED emballageindustri er manuelt i en blanding af lim og fluorescerende pulver, på denne måde ikke blot tidskrævende, strøm forbrug, og god kurs er meget lave." Senere konstateret, Japan har en ikke-kontakt blande og stripping udstyr, vi begyndte at tænke, om denne enhed kan anvendes i pakkeindustrien LED. Shen Congqui fortalte ledende ingeniør førte.

Vover at være den første person til at spise krabber

Handling og tænkning peer, Madain ved at foreslå et sådant scenario, dristigt indført "ikke-kontakt blande og stripping udstyr," praksis har vist sig, at denne enhed ikke kan bruges i LED fosfor omrøring. Fordi tætheden af fosfor er meget højere end tætheden af silica gel, er der problemet med nedbør, så tænk Madain købte fluorescerende pulver og silica gel selv "lukke døren til" til at teste.

Efter kontinuerlig testning, kombineret med en masse test parametre, tror Madain lavet en række armatur, løst langsomt problemet med nedbør. Men mange af de tidlige led emballage selskaber ikke gjorde kontakt med denne "ikke-kontakt blande og stripping" af taknemmelighed, kombineret med omkostningerne ved udstyr, Tænk madain til fremme af en vanskelig periode.

Ifølge Shen Congqui, "på tidspunktet, besluttede vi at give en gratis prototype for kunderne at bruge, programmet viste sig at vores udstyr vil blive omrøring en kop af tyggegummi fra 30-40 minutter til 2-3 minutter, hastigheden af lys-forholdet er blevet øget med 3% - 5%, men også behøver ikke at stole på faglærte arbejdstagere." I processen, vores udstyr gradvist fået nogle anerkendelse af store kunder, og begyndte at importere vores ikke-kontakt blande og stripping udstyr. "

Det forudsættes, at Madains udstyr i 2010-2012 salg har nået et lille klimaks, men i processen syntes også nogle problemer. For eksempel, mange dele af udstyr, Japan ønsker ikke at lageret, i udformningen af urimeligt sted, tætningsring, bælte let at bære, udstyr er altid 110V spænding, udstyr til balance kravene er høje, vibrationer induktion er ikke følsomme, høje priser og så videre.

Udfordre import, fange den internationale første linje emballage enterprise "Hjerte"

2012-2014, Kina LED ansøgning markedets efterspørgsel er sprudlende, især LED belysning marked, påvirket af dette, de store emballage virksomheder har udvidet kapacitet til at imødekomme efterspørgslen på markedet. Men denne periode af indenlandske udstyr i de tekniske reserver og forskning og udvikling af utilstrækkelige investeringer, udstyr kvalitet, god pris, pris ikke kan opfylde nogle high-end kundekrav, så har været i stand til at indtaste de internationale første linje emballage virksomheder.

"I lyset af denne markedssituation, Si Madain i 2013 nedsat et forskning og udvikling team, hver en forsknings- og personale fra automation maskiner forskning og udvikling af store virksomheder, med mere end 10 års erfaring." I begyndelsen af forskning og udvikling team, besluttede vi at gøre kun de øverste 30% kunder i pakkeindustrien, Vælg større brand dele i industrien, omhyggeligt designet, omhyggeligt fremstillet, efter gentagen test og verifikation, har modtaget et stort antal udestående enterprise anerkendelse. Shen Congqui sagde.

Indtil nu, mener Madains kunder omfatter Osram, CREE, LG, Poly Fei fotoelektriske, nationale Starlight, Crystal Branch elektronik, Hong Li Zhi Hui, Rui Feng fotoelektriske, si Mai, dagen elektro-optiske magt, som indenlandske og udenlandske første-line emballage store virksomheder.

Shen Congqui ærligt, "indenlandske og udenlandske producenter af anerkendelse, mere bestemt at vi gå high-end markedets tillid, nu vores forsknings- og fonde har nået mere end 8% af salget, og har gjort en række opfindelsen patenter, jeg tror, at de næste fem år vi fortsat kan føre LED emballage mixer teknologiudvikling." "

Overholde innovation, hjælpe pakke Enterprise hurtige transformation og opgradering

Faktisk, Madain har en masse af nyt udstyr ikke har været markedsføring. Næste, Si-Mai vil blive baseret på markedsvolumen, behov for at give brugerne bedre operationelle legemliggørelse, forbedre produkternes kvalitet, forbedre produktionseffektiviteten, samt data erhvervelse kapacitet, således at der skabes mere værdi for kunder.

Shen Congqui sagde, vi er meget optimistiske om indenlandske førte emballage virksomhedsudvikling, på verdensplan, den aktuelle LED belysning dækningsgraden er mindre end 35%, med LED belysning priser falde, markedets efterspørgsel vil fortsat volumen. På samme tid, vil der være flere nye krav er foreslået, kunder er ikke længere bare tilfreds med low-end produkter, som kræver fremragende udstyr virksomheder til at opfylde.

I øjeblikket, som markedskonkurrence intensiveret, udenlandske emballage giganter ud over enkelt til at opretholde væksten, mange virksomheder blev flettet eller helt fjernes, og overlevelse af emballage virksomheder begyndte at søge og indenlandske fremragende virksomhedens samarbejde, eller endda finde indenlandske virksomheder til at gøre foundry. og indenlandske emballage virksomheder, gigantiske virksomheder og en del af markedet i underrubrik i de mere fremragende emballage virksomheder vil indvarsle eksplosive vækst.

Der er ingen tvivl om at disse emballage virksomheder indvarslede eksplosionen af vækst, men også kan drive væksten af Madain.

"Vi skal mindst overholde emballageindustrien i 15 år, i denne periode, vi har brug at gøre et godt job, teknologi til at gøre." Det er værd at nævne, at Madain har netop gjort AAA-grade Credit enterprise udsendt af kinesiske SMV-foreningen. "Shen Congqui fremsat, vi har brugt fremragende produkter og tjenester for deres godkendelse, og nu flere og flere kunder til at genkende vores filosofi, produkter og tjenester, meget glad for at den indenlandske emballage enterprise transformation og opgradering til at gøre nogle bidrag." I fremtiden, vil vi overholde ånden i håndværkeren i alle detaljer af arbejdet, for at gøre bedre udstyr tilbagebetale vores kunder.

Intelligente LED emballage udstyr bliver en ny luft havn

Ved udgangen af 2016, emballage udstyr markedet shuffle dybest set slutningen, hver underopdeling område har også etableret en "kæmpe".

På nuværende tidspunkt LED emballage udstyr markedskoncentration har været stigende, mange små og mellemstore virksomheder har trukket tilbage fra markedet. Men den hurtige udvikling af emballageindustrien LED, den eksisterende emballage udstyr virksomheder mere og mere krævende.

LED Research Institute (GGII) mener at LED emballage udstyr virksomheder kun holde med LED emballage virksomheder og konstant bryde gennem de eksisterende teknologi flaskehalse for fortsat at kunne overleve i fremtiden marked.

Shen Congqui mening, "over de næste fem år, træder LED emballageindustri udviklingscyklus af automatisering og intelligent fremstilling." "

Automatisering primært forbedre satsen for god, forbedre effektiviteten, reducere brugen af personale og sandsynligheden for fejl. Intelligent manufacturing er primært udtryk i erhvervelse af produktionsdata, for eksempel: daglige produktivitet, god pris, effektivitet, maskinens dynamiske sats, personale fremmøde, præcis levering af materialer og så videre, ledere gennem en periode af tid datafangst, fundet at flaskehals i virksomheden, kan være målrettet for at træffe beslutninger, målrettet til at forbedre.

Hvad angår ubemandede workshops, Shen Congqui sagde, "det er svært at få ældre programmer og produkter inden for de næste 3 år." Baseret på dom af markedet i kombination med udviklingen af Madain, næste vi er i LED markedet eller de eksisterende produkter, og hele tiden forbedre automatisering af udstyr, gennem innovation, vil udstyr og kunde MES system at gøre docking-eksport produktionsdata, være raffineret, gøre fint. "

Derudover Si Madain vil fortsætte med at investere i forskning og udvikling, patent layout at føre emballageindustrien LED vakuum mixer og automatisk laser mærkning maskine dette segment af udviklingen af markedet, for at give kunder med kvalitetsprodukter og tjenester, efterfulgt af væksten i branchen!